Contact

Tattoo sleeve Breda
Locatie

Onze exclusieve tattoo studio is te vinden in het hart van Breda, op steenworp afstand van het Station Breda. Onze locatie is voorzien van ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van de Jumbo, gelegen op enkele meters afstand van onze tattoo studio.

 

Prijsindicatie Tattoo

Tattoo studio Architatts zal elke client met open armen ontvangen. Wij geven altijd persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. . 

U bent welkom!

We kunnen rustig over uw tattoo wensen praten en er hopelijk werk van maken! Een tattoo nemen kan spannend zijn, daarom zal alles in een rustige en ontspannen omgeving plaatsvinden.

Veelgestelde Vragen

Tattoo Studio Architatts is te vinden in het hart van Breda, op steenworp afstand van het Station Breda. Onze locatie is ruim voorzien van gratis parkeergelegenheid op het terrein van de Jumbo Belcrumweg, gelegen op enkele meters afstand van onze tattoo studio.

Tattoo studio Architatts zal elke client met open armen ontvangen. Wij geven altijd persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Het is praktisch onmogelijk voor ons om u een prijsindicatie te geven zonder alle mogelijke details. Neem contact op met onze artiest om de details te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze exclusieve tattoo studio! 

Tattoo studio Architatts houdtzich altijd aan de richtlijnen van de GGD. Na het zetten van uw tatoeage krijgt u een uitgebreide uitleg over de nazorg van uw tattoo. Mocht het voorkomen dat u vragen heeft, mag u altijd contact met ons opnemen!

Het tatoeëren is slechts een deel van het werk, hoe de tatoeage er uiteindelijk uit komt te zien heeft voor een groot deel te maken met uw nazorg. Tattoo studio Architatts adviseert iedereen om minimaal 4 weken te wachten. Vanuit dit punt kunnen we kijken of bijwerken nodig of mogelijk is.

Yes, Tattoo Studio Architatts werkt op basis van afspraak. We adviseren iedereen om van tevoren contact met ons op te nemen om te kijken wanneer er plek is. De beste manier is om een mail te sturen naar info@architatts.nl met inspiratie materiaal/foto’s van de tattoo die je graag wilt. Op basis daarvan zullen we je laten weten wanneer hier tijd voor is.

Deel uw ervaring!

Schrijf een beoordeling

Architatts

Tattoo Studio Architatts